BRIO roept Zachte hamer en rammelaar terug (artikelnummer 30423)

 30423 Zachte hamer en rammelaar

 

BRIO roept speelgoed Zachte hamer en rammelaar terug. De houten ringen op de hamer kunnen barsten en zo mogelijk leiden tot kleine onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen. Er zijn geen meldingen over verwondingen veroorzaakt door het product. Uit voorzorg roepen we dit product echter terug. 

Het belangrijkste voor BRIO is veiligheid en is dat altijd geweest. Daarom hebben we besloten om de Zachte hamer en rammelaar terug te roepen en verzoeken we iedereen die in het bezit is van het product om het terug te brengen naar zijn plaatselijke winkelier.  Alle consumenten zullen worden gecompenseerd.

Wij betreuren het dat onze consumenten producten hebben ontvangen die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die zij van ons mogen verwachten.  

Consumenten die de Zachte hamer en rammelaar hebben gekocht, worden verzocht deze naar hun plaatselijke winkelier terug te brengen.  Consumenten met een ontvangstbewijs ontvangen een terugbetaling; consumenten die niet over een ontvangstbewijs beschikken, worden gecompenseerd met een ander BRIO-product.