Zet het jonge brein aan het denken sinds 1884

Met een eenvoudig ontwerp, stimuleren en openen onze producten een wereld van speelplezier, waar de enige beperking je verbeelding is. Dit is een speel-filosofie waar we al onze producten op baseren, en waar we sinds het begin van de oprichting van ons bedrijf trouw aan zijn gebleven.

Spelen kan een betere wereld creëren. Letterlijk.

We willen iedereen een gelukkige jeugd geven, maar we willen iedereen ook een zonnige toekomst geven. Dus is al ons houten speelgoed gemaakt van traceerbaar hout dat van verantwoordelijk beheerde bossen komt.

Onze wereldwijde verantwoordelijkheid

Onze producten stimuleren kinderen van alle leeftijden…

Door te spelen, krijgen lichaam en hersenen in de groei alle stimulatie die ze nodig hebben om te ontwikkelen. Daarom is al ons speelgoed ontwikkeld om elke ontwikkelingsfase van een kind te ondersteunen.

Wat gebeurt er op iedere leeftijd?

…zelfs degenen die niet oud willen worden

We zijn zojuist 130 geworden, maar we voelen ons vitaler dan ooit. En dat is goed als je met speelgoed werkt. Want net als spelen kinderen ontwikkelt, heeft spelen ons als bedrijf ontwikkeld. Tientallen jaren kennis die we weer in onze producten kunnen stoppen.

Onze speel filosofie

Het DNA van een teckel

Het is alleen maar schattig speelgoed, niet waar? Eigenlijk, schuilt er heel veel achter de onschuldige verschijning van de teckel, om er zeker van te zijn dat kinderen en ouders hem te allen tijde kunnen vertrouwen .

We hebben de "Best in show’ al een paar keer gewonnen.

We houden niet van bluffen, maar ons speelgoed heeft verschillende prijzen gewonnen. En sinds 1940, zijn we ook hofleveranciers voor het Zweedse Koningshuis.

Zie onze awards

Maar de prijs waar we het meest trots op zijn komt van onze lastigste jury

Prijzen winnen is leuk natuurlijk. Maar te weten dat kinderen dol zijn op het spelen met ons speelgoed, en dat onze producten een deel zijn van gelukkige jeugdherinneringen - dat stimuleert ons in ons dagelijks werk.