Neem het spel in eigen hand met een interactieve spelomgeving

Smart Tech Sound

Smart Tech Sound is een leuke nieuwe toevoeging aan BRIO World waarmee kinderen het spel in eigen hand kunnen nemen en naar hartenlust kunnen experimenteren met een interactieve spelomgeving.  


De Record & Play-locomotief op batterijen vormt het middelpunt van het spel en kan communiceren met zijn omgeving. Hij reageert automatisch op Smart Tech Sound-accessoires door middel van verschillende acties, zoals geluiden, beweging en lichtjes in meerdere kleuren, waardoor het nog leuker wordt om met de trein te spelen. Maak je spel nog echter door je eigen geluiden op te nemen met de rode knop op de locomotief of door de geluidsomgeving te wijzigen met de app Smart Tech Sound.

Door de spoorweg op jouw manier te bouwen en de actietunnels vervolgens langs het spoor te verplaatsen, kun je het spel programmeren en de bestemming van de trein veranderen. 

 

Smart Tech Sound

Smart Tech Sound Record en Play-locomotief

Smart Tech Sound Record en Play-locomotief

Neem het spel in eigen hand met deze interactieve speelgoedtrein. De...

Smart Tech Sound Action Tunnel-station

Smart Tech Sound Action Tunnel-station

"Iedereen instappen!". De treinen staan klaar om te vertrekken vanaf...

Smart Tech Sound Action Tunnel-reisset

Smart Tech Sound Action Tunnel-reisset

Neem het spel in eigen hand met deze 37-delige interactieve treinset -...

Smart Tech Sound-locomotief

Combineer je Smart Tech Sound-locomotief met de app!Combineer je Smart Tech Sound-locomotief met de app Smart Tech Sound en pas de geluidsomgeving nog meer aan. Je kunt de geluiden van het speelgoed tijdens het spelen wijzigen, je eigen geluiden opnemen en uploaden naar de locomotief, en zelfs de locomotief laten rondrijden met een digitale afstandsbediening!

De app Smart Tech Sound is beschikbaar in de Apple App Store en Google Play:

App StoreGoogle Play