Speelgoed dat meer biedt dan alleen een glimlach

De tijden zijn veranderd, maar de manier waarop kinderen leren en zich ontwikkelen is nog altijd hetzelfde. Daarom is ons speelgoed eenvoudig en duidelijk, en spreekt het de creativiteit en fantasie van kinderen aan. En het ondersteunt de ontwikkeling tijdens iedere fase van hun leven.

Ontdek hoe wij denken

BRIO World is een speelsysteem dat de creativiteit en de verbeelding tot leven brengt.


BRIO World is een speelsysteem dat met het kind meegroeit en waarmee het kind alles kan bouwen dat hij kan verzinnen. Er is geen goed of fout, en wat vandaag gebouwd is, kan morgen weer omgebouwd worden tot iets heel anders.

Door deze eindeloze mogelijkheden wordt het kind gestimuleerd zijn coördinatie en concentratie, planning en creativiteit te ontwikkelen, maar ook zijn sociale en taalvaardigheden. Door het spel doet het kind nieuwe ontdekkingen over zichzelf en zijn omgeving. En het mooiste van alles - hij heeft een geweldige tijd!


Alle kinderen hebben hun eigen unieke interesses. En wij denken dat kinderen vrij moeten kunnen spelen, zonder genderbeperkingen die voorschrijven hoe jongens of meisjes zouden moeten zijn.

Dit is een belangrijk onderdeel van onze speelfilosofie en onze Zweedse traditie, en dat is ook waarom BRIO geschikt is voor ieder kind; een diverse, rijke wereld waar verschillende interesses gevoed kunnen worden via spel.


Onze BRIO World is veilig voor broertjes en zusjes. Kleine onderdelen worden gemeten met behulp van een kleine cilinder. Als de stukken daarin passen, zijn ze verboden als speelgoed voor kinderen jonger dan drie jaar. Omdat veiligheid voor ons altijd op de eerste plaats staat, zitten er geen kleine onderdelen in ons BRIO World-systeem. Dus zelfs wanneer we het systeem aanraden voor kinderen vanaf 3 jaar, is onze BRIO World veilig voor broertjes en zusjes, die u dus met een gerust hart in dezelfde ruimte kunt laten spelen als uw BRIO World-bouwer.


In de BRIO World kan het kind verwerken wat ze in haar dagelijkse leven ziet en ervaart. Het is net zo belangrijk de complexiteit van de echte wereld te leren begrijpen in de plekken waar je werkt en woont, evenals de interactie met mensen en voertuigen, omdat dit haar gevoel van veiligheid en medeleven met anderen ontwikkelt.

Alles is verbonden in BRIO World

In BRIO World zijn er geen grenzen en beperkingen - alleen maar oneindig veel mogelijkheden. Ben wie je maar wilt zijn, waar je wilt in de BRIO World. Bouw, herbouw, vernieuw en verken. Alle zes de thema's in BRIO World zijn met elkaar verbonden in een speels interactief systeem, zodat je tussen de werelden kunt rijden, rennen of vliegen zoals je zelf wilt. Welkom in het avontuur!